Followers

Saturday, September 29, 2012

chanz's review: Looper


A good film, better than Bait (the last movie I watched this month).



Synopsis: In 2072, when the mob wants to get rid of someone, the target is sent 30 years into the past, where a hired gun awaits. Someone like Joe, who one day learns the mob wants to 'close the loop' by transporting back Joe's future self. - imdb
Time travel. I like it.

It was kind of confusing at first, but for people like me, I quickly get the story.

Saturday, September 15, 2012

Sanji: Heroic Rescue




 



With his ability to fly.....











..........he came into rescue for Tashigi-chan!




Walter Bishop


Dalam banyak-banyak karakter, watak old man pandai menarik perhatian. Antaranya House. Dan,

Walter Bishop

Mungkin beliau tak sefemes House, tapi bagi peminat cerita sains fiksyen, anda perlu kenal beliau.

Friday, September 14, 2012

Minta derma bang!


Hari tu aku pergi bank. Maybank. Hari tu apa benda, Khamis lepas la.

Nak cek nombor akaun je pun. Lepas waktu pejabat sudah, pukul 5 lebih.

Anyway, lepas urusan selesai, saja duduk berdiri aka hanging kejap dalam bank. Perasan ada lelaki India nak masuk dalam, dia hulurkan duit kat seorang budak perempuan. Senyum budak tu. Suka.

Wednesday, September 12, 2012

Clark Kent


Saya berjaya penuhi target.

haha.

Disebabkan tidak suka skip tengok cerita, aku tengok la satu-satu. Sejak.. everything.

Biasanya apabila aku skip episod, tak faham apa, kemudian pelbagai persoalan muncul kat kepala, siap buat spekulasi sendiri dalam otak, plot cerita sendiri. Akibatnya, plot sebenar bercampur aduk. Aku penuh imaginasi. lulz


okeh.

Tuesday, September 4, 2012

fight





such a strong word. need it for my interview this Thursday


Persie


When he missed penalty..
OH NOES
WHAT IS WRONG WITH ME??

Sunday, September 2, 2012

It survives.






Pokok (kayu?) ni satu-satunya boleh berdiri tegak di pepasir pantai ni.


“Langit yang tujuh dan bumi serta sekalian makhluk yang ada padanya, sentiasa mengucap tasbih bagi Allah; dan tiada sesuatu pun melainkan bertasbih dengan memujiNya; akan tetapi kamu tidak faham akan tasbih mereka. Sesungguhnya Ia adalah Maha Penyabar, lagi Maha Pengampun.” (Surah Al Israa’ : Ayat 44)
Dah puasa enam? :)

Fangirl





Iyaaaaaaaaa!!!


fangirlism

Korang camni ke?

hehe

Sejenak


Sejenak aku terfikir.

I've always had it easy.