Followers

Monday, March 16, 2009

Hari hari Yui..xDD

tadi baru beli tiket balik 29hb Mac ni..balik bilik saja2 try buka blog apa dah jadi. ha. si cyberzwan mengetag aku plak. takpe ar. jawab jek. bosan neh.

Instruction:

1. Go to your photos folder in your computer.
2. Go to the 6th folder of photos.
3. Go to the 6th picture in that folder.
4. Put the picture on your blog and describe about it.
5. Invite six friends to join the challenge.
6. Link them in your blog and let them know they have been challenged.


ha.. salah instruction tu ar. umum sangat. cakap folder photo. dah ar ada dua folder photo dalam laptop aku.. satu yg family satu lagi pasal aku je.. so aku tekan yg pasal aku. folder keenam adalah folder "Artis".. dan.. gambar artis yang aku ada paling banyak mestilah... er.. YUI! xD

ok la. nak description eh. gambar ni sebenarnya adalah gambar artis jepun, YUI. ni gambar cover bagi single dia tahun lepas - Namidairo ataupun maksud dia Color of Tears.. kat jepun setiap kali ada lagu single kuar kat radio, dorang pasarkan single tersebut..bukan cam Malaysia.. selalu single tu ada ar dua tiga lagu..

cakap lah aku fanatik YUI ke apa..yang penting aku happy... lagu beliau dapat ceriakan hari-hari aku yang penuh dengan kerja.. sebab tu korang sumer tengok aku hepi jek.. ha... aku memang tak suke tensen2. banyak assignment? susah apa.. siapkan ar.. CA? hentam jek.. hak2

tak terasa challenge pon. nak tag sapa plak. ha. nah:
1. lukvista
2. CJ
3. eyemeroll
4. lea