Followers

Monday, November 1, 2010

Entri Sebulan Sekali


Sayalah blogger yang pemalas. Ceitt. Kata blogger. Entri sebulan sekali baru ada satu!!

Sebenarnya, aku banyak idea daaa nak pos entri. Tapi tak berjaya mengepos. Sebab apa? Sebab selalunya, idea-idea aku yang terbaik datang apabila aku hendak tidur! Yaa! Masa nak lelap mata pada waktu hening malam. Masa nak tidur laa macam-macam benda muncul kat kepala.. Betul tak? Ke aku sorang je macam tu?


Selalu, bila nak tidur, semua perkara yang berlaku hari tersebut, sebelum atau yang lepas-lepas mula berlegar kat kepala. Ada orang cakap aku hensem pemalu la, panggil aku Sanjiman, etc etc.. Yang peliknya, memori entah zaman bila entah - masa sekolah kot, pun boleh tetiba muncul masa nak tidur, tengah pejam mata ni!



Nak tidur pun payah kan. Usually masalah takleh tido ni jadi bila aku berniat "Okeh jom tidur!". Maknanya minda aku dah set nak tidur. Masa ni lah, benda ni jadi. Tapi, apabila aku tak terfikir pun nak tidur, baring je atas katil, tak de pun kuar mende-mende pelik. Tup tup dah tertidur! Ahhaaa


Masalahnya apabila idea datang waktu hendak tidur ni, ye lah, dah set minda "saya mahu tidur", kan mesti la nak tidur. Takkan nak on laptop balik semata-mata nak berblogging! Kadang-kadang kalau tetiba ada idea, aku taip kat henset sikit, then tidur. Tapi esoknya terlupa pulak pasal blog ni sebab sibuk nak gi ward, NCP sumer. Maka dengan itulah, blog ini hanya entri sebulan sekali (at least).. Harharhar..




Ok lah, gua nak gi tidur dan mimpi yang hentai-hentai dengan Nami-chwan~ hehe ಠ⌣ಠ ಠ‿ಠ


TQ. Noted by,
9:41 pm, 01/11/10
chanz