Followers

Thursday, March 10, 2011

Lunch Diary #1

Entri ini patut disiarkan minggu lepas lagi. Disebabkan masalah laptop, so ditangguhkan.

Minggu lepas, yakni 28/2-4/3 merupakan minggu terakhir aku berpraktikal di Hospital Taiping. Maka... bebudak ni pun plan nak makan bersama-sama dietitian.

Dimulakan dengan..

28/02/11 - KFC





Kedua-dua menu kat atas menu baru, so first time try. Boleh la tahan. Rasa macam KFC la...Apa boleh dikatakan..

01/03/11 - Nasi Goreng Biasa



(bukan gambar sebenar)

beli kat kiosk depan klinik OPD jek. haha konon nak jimat akibat semalamnya menghabiskan duit. ni makan solo kat bilik. eh tak. dengan WaiKeng. skandal2

02/03/11 - Nasi Ayam Hainan


(juga bukan gambar sebenar)

Yang ni makan dengan chan & waikeng. Kedai dia depan A&E HTPG. So lepak...


Disebabkan keadaan tertentu, kami telah memesan...



03/03/11 - Pizza Hut





Percaya tak aku makan 4 slices je dah kenyang? Hayoo...


Dan..hari terakhir....sebelum pergi solat Jumaat...



04/03/11 - Kenny Rogers





First time aku makan kat sini. Sebelum ni kalo nak ajak kawan, semua taknak. Takut nak order. Tak biasa. Cess

Kenny Rogers actually lebih healthy. Dia masak panggang. Roasted. Kenyang pun kenyang sebab ada macam-macam. Cuma...bila bayar....pergh. Bila mahal, tax pun mahal. Total..?? (fortunately this is the only one not on my tab lol~)

Sekian sahaja saya punya food (lunch) diary untuk minggu lepas. Gila!! haha


PEACE!

P/S: What's next?


Noted by,
8:51pm, 10/03/11
chanz