Followers

Tuesday, December 1, 2009

Reunion

Reunion. Semalam, 30/11/09, kawan-kawan sekolah aku buat reunion yang agak grand ar. Ex-SMKANT batch 01-05. Bertempat di Bukit Merah Lake Town Resort. Malas nak cakap banyak. Tengok ar gambar



logo reunion di banner


kami semua


happening gila. lompat!



yeah. posing2..



Memang seronok dapat jumpa balik member2 sekolah, yang mana kami menuntut ilmu bersama selama 5 tahun.

Walaupun tak ramai yang dapat datang, dengan pelbagai alasan yang boleh diterima dan tidak, bagi aku, aktiviti reunion kali ni memang best. Bak kata Don, "rugi sapa tak mai". Hahak.

Lepas ni, lagi 5 tahun maybe kami akan buat balik. Semua maybe dah ada keja/kahwin apa suma. Insya Allah. Lagi best rasanya. Hoho.