Followers

Thursday, July 5, 2012

Roads Untraveled #1


jangan baca.


woit! ada celah mana?
Buka fesbuk. Ada contengan di dinding. Hafizi Abu Bakar.

celah awek-awek kilang. hang katna?
aku kat umah dah. jom lepak! Rusydi Jamaludin Amin Zaki.
haha. aku tengah praktikal ni. mai ar Penang ni.
hg kat pulau ka? praktikal katna?
kat agilent ni..bayan lepas..mai ar wei..bosan gak.
laa. ya ka. ok gak tu. lama dah takgi queensbay. Zam Shiro Ahmad Hafiz
jom jom.
ha amin pun ada kat pulau ni. mai ar sinii.
buat la event. futsal ka wei.
matpit organize. 1 orang menyukainya.
aku pulak..fizi ar..perdana menteri.. 1 orang menyukainya.
haha. aku taktau bila aku free. busy woo
ha nurse lam wah ee dah mai. Muhammad Ammar mana?
kawan-kawan, sori..aku tak abeh exam lagi..huhu
jangan kacau ammar..dia nak merehatkan minda... 3 orang menyukainya.
hahaha. zam hang katna?
aku 12 Jun ni baru terbang pi penang. 1 orang menyukainya.
abang cidy tak online lagi ka?
dia online pun, sibuk dengan awek dia laa.. 4 orang menyukainya.
nanti ada ar tu. dak uitm cuti lagi awal kan?
aah...dia dah balik lama dah pun.
woii...kutuk aku.. 6 orang menyukainya.

Ya mereka tak baca blog ini. Sebab tu suka hati aku tulis. Aku fikir, kalau pun aku amek engineering, situasi di atas mungkin akan tetap berlaku. Well, selalu sangat ia berlaku. It may happen to every hakims in other universes.

Ada episod 2. 2 tahun selepas itu...jeng jeng..